Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

zmiana numeru faktury

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
spanker
Posty: 18
Rejestracja: 23 wrz 2017, 10:38
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

zmiana numeru faktury

Post autor: spanker » 03 kwie 2018, 15:30

dzien dobry

jak zmienic numerfaktury by w przypadku daty sprzedazy z marca pobieral tez numer z puli marcowej?

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4710
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 147 razy
Kontakt:

Re: zmiana numeru faktury

Post autor: PhotoSoft » 04 kwie 2018, 10:08

Witam,
trzeba cofnąć datę w systemie.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

spanker
Posty: 18
Rejestracja: 23 wrz 2017, 10:38
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: zmiana numeru faktury

Post autor: spanker » 04 kwie 2018, 14:12

jak w systemie? w windows? ten moduł do fakturowania jest Tragiczny w obsłudze po prostu tragiczny, winda odmawia jeszcze dostepu do zapisu w program files choc jest tylko 1 uzytkownik

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4710
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 147 razy
Kontakt:

Re: zmiana numeru faktury

Post autor: PhotoSoft » 04 kwie 2018, 15:37

W windowsie.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

DariuszPi??tek
Posty: 11
Rejestracja: 15 wrz 2020, 10:30
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0

Re: zmiana numeru faktury

Post autor: DariuszPi??tek » 08 wrz 2021, 11:04

Ja mam tu trochę inny problem. Tzn. pracujemy w sieci lokalnej na 2 komputerach. I na drugim przestawia się format numeracji faktury.
Czyli na głównym jest NN/RR/MM i tak też zawsze było też na drugim. Ale tam teraz przestawia się na NN/MM/RR i jak ustawiam tak jak powinno być to i tak spowrotem ustawia się do NN/MM/RR.

Z góry dziękuję za odpowiedź

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4710
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 147 razy
Kontakt:

Re: zmiana numeru faktury

Post autor: PhotoSoft » 16 wrz 2021, 13:20

Po zmianie formatu trzeba wygenerować dowolny wydruk i wtedy zapisze się ustawienie. Poprawię to.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

ODPOWIEDZ