Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
audiomaxsiedlce
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 390
Rejestracja: 20 paź 2015, 23:52
Lokalizacja: Siedlce
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: audiomaxsiedlce » 13 cze 2019, 14:07

Czy Ktoś z Was wie o co chodzi? zwariować można :(
Pozdrawiam
Joanna

PhotoSoft
Administrator
Posty: 2449
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 29 razy
Kontakt:

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: PhotoSoft » 13 cze 2019, 15:11

Nieprawidłowy kod kiosku.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

somap
Posty: 15
Rejestracja: 24 sie 2017, 10:47
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: somap » 13 lip 2019, 10:12

Od środy 10 lipca mam ten sam problem przy każdej przesyłce. Proszę o przyjrzenie się problemowi bo może coś RUCH zmienił i dlatego EU nie pozwala na nadawanie paczek.

rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 740
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: rafalleczek » 13 lip 2019, 11:12

Witam. Masz najnowszą wersję? Jeśli nie to zaktualizuj i powinno działać. Temat był już poruszany w tym tygodniu. 

Pozdrawiam
 
RZ

somap
Posty: 15
Rejestracja: 24 sie 2017, 10:47
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: somap » 14 lip 2019, 20:09

Mam 3.39.4.0, nowszej już chyba nie ma?

rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 740
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: rafalleczek » 14 lip 2019, 21:18

No jest 3.39.4.5 jak zainstalujesz ostatnią poprawkę ruch zacznie działać :-) 

Pozdrawiam
RZ

rafalleczek
Zaawansowany użytkownik EU
Posty: 740
Rejestracja: 26 kwie 2013, 16:29
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: rafalleczek » 14 lip 2019, 21:20

Na 3.39.4.3 ruch idzie. 
Za ten post autor rafalleczek otrzymał podziękowanie:
audiomaxsiedlce (15 lip 2019, 09:05)
RZ

somap
Posty: 15
Rejestracja: 24 sie 2017, 10:47
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: somap » 22 lip 2019, 08:24

Od dzisiejszego rana dla odmiany błąd "134 incorrect PackValue", wszystko jest aktualne i nie wysyłam za pobraniem poprzez RUCH.

cbpawex
Posty: 15
Rejestracja: 06 sty 2016, 17:17
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: cbpawex » 23 lip 2019, 12:47

My tak mamy, gdy kwota "do zapłaty" jest niższa od 10 zł. Paragon robimy normalnie, na czas generowania etykiety dodajemy np. 1 z przodu do ceny wysyłki, po wydrukowaniu kasujemy te cyfrę.

somap
Posty: 15
Rejestracja: 24 sie 2017, 10:47
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0

Re: 206 unknown DestinationCode - RUCH SA

Post autor: somap » 23 lip 2019, 12:50

Ja raczej wyłączę w ogóle tą usługę. Przecież od wczoraj nie można generować etykiet, żadna strona RUCH-u nie działa już drugi dzień. Może w końcu upadli o czym mówiono od dłuższego czasu. Od 10 minut zaczęły łaskawie działać ich strony.

ODPOWIEDZ