Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

"InvalidArgument=Wartość '1' - przy wchodzeniu do EN

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
patoferts
Posty: 13
Rejestracja: 06 lip 2016, 18:36
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

"InvalidArgument=Wartość '1' - przy wchodzeniu do EN

Post autor: patoferts » 18 lip 2019, 13:50

Witam,
Mam problem przy wchodzeniu w oknie transakcji do ustawień EN (e-nadawcy).

"InvalidArgument=Wartość '1' nie jest prawidłową wartością dla 'SelectedIndex'.
Nazwa parametru: SelectedIndex"

Niżej cały raport z EU:

Kod: Zaznacz cały

 
Windows VersionWindows 7 Service Pack 1 64 bit Version 6.1.7601.65536
 CLR Version4.0.30319.42000
 Exception

 Exception Type
System.ArgumentOutOfRangeException




 Error Message
InvalidArgument=Wartość '1' nie jest prawidłową wartością dla 'SelectedIndex'.
Nazwa parametru: SelectedIndex




 Source
System.Windows.Forms




 Stack Trace
w System.Windows.Forms.ComboBox.set_SelectedIndex(Int32 value)
w EasyUploader.frmEdycjaTransakcji.menuENUst_Click(Object sender, EventArgs e)
w System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e)
w System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e)
w System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e)
w System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e)
w System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
w System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea)
w System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
w System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
w System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m)
w System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m)
w System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


 Developer MessageEasyUploader Standard v3.39.5 (64-bit)

Będę wdzięczny za pomoc.

EDIT:
Przy próbie zrobienia paczki pocztowej program się zawiesza. Nie jestem pewien ale wydaje mi się że takie coś mogło się stać po tym jak stworzyłem funkcję "Pakuj" dla EN. Teraz jednak usunąłem ale problem pozostał.

Pozdrawiam!

PhotoSoft
Administrator
Posty: 2449
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 29 razy
Kontakt:

Re: "InvalidArgument=Wartość '1' - przy wchodzeniu do EN

Post autor: PhotoSoft » 18 lip 2019, 16:14

Witam,
wybrał Pan nieistniejący nr konfiguracji. Poprawię to w następnej aktualizacji.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

patoferts
Posty: 13
Rejestracja: 06 lip 2016, 18:36
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: "InvalidArgument=Wartość '1' - przy wchodzeniu do EN

Post autor: patoferts » 18 lip 2019, 16:39

Witam,
Dziękuję, dodałem do funkcji Pakuj jeszcze raz EN, konfigurację poczty wybrałem w ciemno na 1 i jakoś załapało i odblokowała się z powrotem opcja edycji E-Nadawcy bezpośrednio z zakładki Kurier.
Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam!

ODPOWIEDZ