Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Prodykt allegro

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
robi1976
Posty: 341
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 11 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Prodykt allegro

Post autor: robi1976 » 22 cze 2021, 21:32

Dzień dobry.
Po połączeniu ofert z produktem allegro z poziomu przeglądarki (strona allegro)
Próbuję uaktualnić te oferty w kierunku Allegro>EU

Produkt się aktualizuje ale nie pobiera parametru rozmiar od-do


Screenshot(1).png
Screenshot (4).png

ps. prawdopodobnie ze względu na ten parametr nie mogłem z EU utworzyć produktu allegro
Ostatnio zmieniony 28 cze 2021, 10:19 przez robi1976, łącznie zmieniany 1 raz.

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4464
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 128 razy
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: PhotoSoft » 28 cze 2021, 09:28

Witam,
proszę przesłać logi XML.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

robi1976
Posty: 341
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 11 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: robi1976 » 30 cze 2021, 11:18

wysłałem logi

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4464
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 128 razy
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: PhotoSoft » 30 cze 2021, 11:43

Wgrałem poprawiony instalator.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

robi1976
Posty: 341
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 11 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: robi1976 » 15 lip 2021, 08:34

Panie Marcinie
Po usunięciu powiązania z produktem Allegro w EU znika parametr marka oraz rozmiar.
Da się to poprawić?

1.jpg

PhotoSoft
Administrator
Posty: 4464
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 128 razy
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: PhotoSoft » 15 lip 2021, 10:05

O tym, że znika marka już dawno pisałem. Jest podwieszony temat :arrow: viewtopic.php?t=6512

Z rozmiarem u mnie wszystko jest ok. Jaki to produkt?
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

robi1976
Posty: 341
Rejestracja: 27 gru 2012, 19:58
Lokalizacja: Radom
Podziękował: 11 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: robi1976 » 15 lip 2021, 11:49


PhotoSoft
Administrator
Posty: 4464
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 128 razy
Kontakt:

Re: Prodykt allegro

Post autor: PhotoSoft » 15 lip 2021, 12:52

U mnie rozmiar pozostaje - 36.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML?

:idea: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

ODPOWIEDZ