Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

problem z autoryzacją

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
autoczesci12345
Posty: 1
Rejestracja: 24 maja 2022, 16:13
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

problem z autoryzacją

Post autor: autoczesci12345 » 24 maja 2022, 16:28

 
:idea: Proszę zapoznać się z podwieszonym poradnikiem Jak prawidłowo zgłosić problem? i doprecyzować zgłoszenie.

Jeśli poradnik nie rozwiązał Twojego problemu, wówczas podaj wymagane informacje:

1. Czy pobrano z serwera aktualny instalator i przeinstalowano EU? /nie
2. Czy została wykonana aktualizacja komponentów Allegro? nie
3. Czy problem występuje w trybie awaryjnym? nie
4. Z jakiego systemu korzystasz (numer i wersja 32/64bit)? Vista/7   64bit
5. Opisz poniżej dokładnie problem zgodnie z pkt. 8.2 oraz 8.3 poradnika:
...witam,
nie mogę przejść autoryzacji dostepu do konta EU 
Wyskakuje mi komunikat : 
 Błąd przy zapisie danych AuthREST konta 'autoczesci12345':
System.Exception: arithmetic exception, numeric overflow, or string truncation
string right truncation ---> FirebirdSql.Data.Common.IscException: arithmetic exception, numeric overflow, or string truncation
string right truncation
   w FirebirdSql.Data.Common.DbValue.GetBytes()
   w FirebirdSql.Data.Client.Native.Marshalers.XsqldaMarshaler.MarshalManagedToNative(Charset charset, Descriptor descriptor)
   w FirebirdSql.Data.Client.Native.FesStatement.Execute()
   w FirebirdSql.Data.FirebirdClient.FbCommand.ExecuteNonQuery()
   --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych ---
   w EasyUploader.SterownikFb.WykonajExecuteNonQuery()
   w EasyUploader.KontaAllegro.Zapisz(DaneAuthAllegroREST daneAuth)
proszę o pomoc 

PhotoSoft
Administrator
Posty: 5317
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował: 14 razy
Otrzymał podziękowań: 168 razy
Kontakt:

Re: problem z autoryzacją

Post autor: PhotoSoft » 25 maja 2022, 08:27

Witam,
proszę wykonać to co jest napisane w poradniku.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML? :arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU

ODPOWIEDZ