Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Nie pobiera zamówień z prestashop

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
lubiekoszule
Posty: 105
Rejestracja: 29 lut 2012, 21:48
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Nie pobiera zamówień z prestashop

Post autor: lubiekoszule »

Od wczoraj nagle EU podczas pobierania zamówień z prestashop nie kończy zadania i przerwać tego też nie można.
Trzeba zabijać cały EU przez taskmanager. Po wyłączeniu pobierania zamówień sklepowych i ręcznym uruchomieniu pobierania zamówień z allegro jest komunikat że pobieranie jest już uruchomione na stanowisku i czy kontynuować. W logach widać że po uruchomieniu pobierania zamówień jest od razu to zadanie przerywane z ponieważ zostało uruchomione już na stanowisku.
Zainstalowałem bieżącą wersję ale bez rezultatu. Nie wiem o co chodzi 
PhotoSoft
Administrator
Posty: 5423
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował;: 20 razy
Otrzymał podziękowań: 176 razy
Kontakt:

Re: Nie pobiera zamówień z prestashop

Post autor: PhotoSoft »

Trzeba uruchomić ręcznie pobieranie na stanowisku, które jest w komunikacie.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML? :arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
lubiekoszule
Posty: 105
Rejestracja: 29 lut 2012, 21:48
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: Nie pobiera zamówień z prestashop

Post autor: lubiekoszule »

Tak zrobiłem.
Teraz pobiera zamówienia z allegro.
W logach wpisy takie jak zawsze.
Sklepy prestashop odłączyłem z pobierania zamówień.
Pozostaje problem co zrobić żeby pobierały się z prestashop tak jak wcześniej.
Co może być przyczyną problemu?
 
PhotoSoft
Administrator
Posty: 5423
Rejestracja: 14 cze 2011, 13:10
Podziękował;: 20 razy
Otrzymał podziękowań: 176 razy
Kontakt:

Re: Nie pobiera zamówień z prestashop

Post autor: PhotoSoft »

Proszę zapoznać się z podwieszonym [PORADNIKIEM] i doprecyzować zgłoszenie.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:idea: Jak przesłać logi XML? :arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
ODPOWIEDZ