Witam.
Czy jest jakiś sposób aby wyeksportować pierwsze zdjęcia z aukcji z nazwą plik jako kod produktu?
Aktualnie zdjęcia mam w bazie ale mogę przenieść na dysk jeśli to coś ułatwi.
Może być jakieś polecenie SQL lub jakikolwiek inny sposób. Potrzebuję tego do weryfikacji przy dostawie, a tylko w EU mam aktualne zdjęcia i chcę je sobie umieścić jako link w komórce w excelu.
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Eksport pierwszego zdjęcia z aukcji z nazwą plik jako kod produktu?
-
- Administrator
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 98 razy
- Kontakt:
Re: Eksport pierwszego zdjęcia z aukcji z nazwą plik jako kod produktu?
Witam,
nie ma.
nie ma.
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com
Jak przesłać logi XML?
Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Eksport pierwszego zdjęcia z aukcji z nazwą plik jako kod produktu?
Ok, wymyśliłem nieidealny sposób ale działa. Na podstawie kodu produktu odnajduję w innym arkuszu nr aukcji, z tego automatycznie tworzy się link do allegro i można sobie szybko podejrzeć zdjęcie w razie wątpliwości.