Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Wystawianie aukcji w shoper
POPRAWKA w [EU 3.63.1.1]
Re: Wystawianie aukcji w shoper
Witam ponownie przyszedł mi jeszcze taki jeden pomysł do głowy w tej chwili gdy wstawiam produkty do sklepu wcześniej muszę podać ID kategorii gdzie ten produkt ma trafić i przyszedł mi taki pomysł do głowy czy byłaby możliwość na przykład przy generowaniu aukcji z pliku csv od razu w danej aukcji dodać ID kategorii ze sklepu i po wygenerowaniu aukcji już później tylko kliknąć wystaw w sklepie bo EU już będzie wiedział gdzie dokładnie wystawić daną aukcję w sklepie.
Marjar
-
- Administrator
- Podziękował: 53 razy
- Otrzymał podziękowań: 136 razy
- Kontakt:
Rozumiem tyle że pojawił mi się pewien problem w tej chwili gdy wystawiam aukcje do sklepu gdy coś mi się sprzeda na Allegro nie aktualizuje się stan w sklepie wcześniej jak pobierałem aukcje ze sklepu jako szablony i wystawiałem na Allegro wszystko działało jak należy teraz gdy wystawiam z EU stany w sklepie po pobraniu zamówień nie aktualizują się proszę o pomoc.
Marjar
-
- Administrator
- Kontakt:
Więc proszę sprawdzić czy jest wszystko skonfigurowane zgodnie z instrukcją.
Witam, od kilku dni mam problem z wystawianiem/aktualizacją ofert na Shoper.
Podczas wystawiania oferty pojawia się błąd:=329,=left =left"System.Drawing.Bitmap=left - Wartość pola 'name' jest niepoprawna: Pole wymagane (invalid_request)
Aukcja pojawia się na Shoper, lecz bez zdjęć.
Tak samo dzieje się gdy dokonam aktualizacji trwającej aukcji na Shoper i zaznaczę aktualizację zdjęć.
Problem występuje na różnych komputerach.
Proszę o pomoc, dziękuję.

Podczas wystawiania oferty pojawia się błąd:=329,=left =left"System.Drawing.Bitmap=left - Wartość pola 'name' jest niepoprawna: Pole wymagane (invalid_request)
Aukcja pojawia się na Shoper, lecz bez zdjęć.
Tak samo dzieje się gdy dokonam aktualizacji trwającej aukcji na Shoper i zaznaczę aktualizację zdjęć.
Problem występuje na różnych komputerach.
Proszę o pomoc, dziękuję.

- Czy pobrano z serwera aktualny instalator i przeinstalowano EU? - Tak
- Czy została wykonana aktualizacja komponentów Allegro? - Nie
- Czy problem występuje w trybie awaryjnym? - Tak
- Z jakiego systemu korzystasz (numer i wersja 32/64bit)? - 64
-
- Administrator
- Kontakt:
Witam,
macie coś nie tak z językiem oferty. EU obsługuje tylko polski.
macie coś nie tak z językiem oferty. EU obsługuje tylko polski.
Mamy tak samo, nie zmienialiśmy języka oferty (szczerze to nawet nie wiem jak) ani niczego istotnego w sklepie.
Kod: Zaznacz cały
2024-07-29 13:19:40 System.Drawing.Bitmap Ecochemical - INSECT CLEANER spray w sprayu do usuwania insektów, owadów 1l - Wartość pola 'name' jest niepoprawna: Pole wymagane (invalid_request)
2024-07-29 13:19:37 System.Drawing.Bitmap Ecochemical - płyn do czyszczenia wnętrza pojazdu 200 ml - Wartość pola 'name' jest niepoprawna: Pole wymagane (invalid_request)
-
- Administrator
- Kontakt:
Okazuje się, że zaczęli wymagać podania opisu dla każdego wgranego zdjęcia
Wgrałem nowy instalator z poprawką. Proszę sprawdzić czy problem jeszcze występuje.

Wgrałem nowy instalator z poprawką. Proszę sprawdzić czy problem jeszcze występuje.
- Za ten post autor EasyUploader otrzymał podziękowanie:
- Mrparts (31 lip 2024, 11:18)