Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Integracja z Prestashop ?
Integracja z Prestashop ?
Jak wygląda integracja z Prestashop ? Chociażby po to żeby pobierać zamówienia i mieć w jednym miejscu czyli razem z allegro w EU .
Pytam bo nie widzę nigdzie żadnego opisu integracji itp...
Pytam bo nie widzę nigdzie żadnego opisu integracji itp...
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 134 razy
- Kontakt:
Re: Integracja z Prestashop -stany magazynowe
Czy stany magazynowe bedą się również aktualizowaly na prestashop z EU ? jeśli tak to według którego numerku ( EAN GTIN) w załączniku podaje jakie są dane do spisywania w najnowszej preście.
- Załączniki
-
- integracjaprestaEU.png (7.83 KiB) Przejrzano 5283 razy
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
Re: Integracja z Prestashop ?
I chyba na koniec bo na razie wszytko działa super - mialem juz dodane produkty do sklepu ( przed integracją ) mam w index poprawnie zarowno w easy jak i w presta - jak zrobic zeby stany sie zaktualizowaly bez sciagania aukcji z opisami z allegro (mam swoje opisy wziete od producenta supmentow bo to jest moja branża i nie chce tych allegrowych z katalogu które sie pozaciągały ) jak to zrobić żeby się powiązały te ilości .
1.Powiązałem wg załącznika pierwszego produkt ze sklepem
2.Po powiązaniu chcialem zaktualizowac ilość i pokazuje sie taki komunikat jak w załączniku drugim .
Bardzo proszę Panie Marcinie o pomoc
Jeszcze dokładam csv z logami bo widzę ze tez jakieś błędy związane z vivanature.pl moze to to jest błędem , załączam
1.Powiązałem wg załącznika pierwszego produkt ze sklepem
2.Po powiązaniu chcialem zaktualizowac ilość i pokazuje sie taki komunikat jak w załączniku drugim .
Bardzo proszę Panie Marcinie o pomoc
Jeszcze dokładam csv z logami bo widzę ze tez jakieś błędy związane z vivanature.pl moze to to jest błędem , załączam
- Załączniki
-
- logi.csv
- (447.08 KiB) Pobrany 1 raz
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt: