Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Wybór wyświetlanych kolumn
-
nijaki
- Podziękował: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Wybór wyświetlanych kolumn
Próbuję wyłączyć wyświetlanie kolumny "GRUPA", ale po odświeżeniu widoku, czy po restarcie EU kolumna wraca.
Czegoś nie doczytałem czy to jakiś mały błąd? Niby do się odznaczyć na liście i zatwierdzić - wtedy kolumna znika... do pierwszego odświeżenia widoku.
Grupy są użyteczne, filtrowanie po grupach się przydaje, ale widok tego na stałe kompletnie mi zbędny jest.
Czegoś nie doczytałem czy to jakiś mały błąd? Niby do się odznaczyć na liście i zatwierdzić - wtedy kolumna znika... do pierwszego odświeżenia widoku.
Grupy są użyteczne, filtrowanie po grupach się przydaje, ale widok tego na stałe kompletnie mi zbędny jest.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2026, 22:16 przez nijaki, łącznie zmieniany 2 razy.
-
nijaki
Re: Wybór wyświetlanych kolumn
Zero odpowiedzi, więc może ja coś robię źle.
W tym oknie mogę odznaczyć GRUPY:

Niestety jakiekolwiek odświeżenie potem widoku czy zamknięcie i ponowne otwarcie programu powoduje ponowne włączenie kolumny GRUPY.
Jak zapisać to ustawienie na dłużej niż tylko na chwilę?
W tym oknie mogę odznaczyć GRUPY:

Niestety jakiekolwiek odświeżenie potem widoku czy zamknięcie i ponowne otwarcie programu powoduje ponowne włączenie kolumny GRUPY.
Jak zapisać to ustawienie na dłużej niż tylko na chwilę?
-
KD9
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
- Kontakt:
Potwierdzam. Odśwież listę przywraca kolumnę z grupą.
-
nijaki
hehehe - dzięki za ten czerwony kolor - ręcznie długopisem bym tak nie napisał... ale na klawiaturze czasem się tak trafi, zresztą raz napisałem dobrze a raz z błędem... ech - WSTYD i tyle
POZDROWIONKA i zazdroszczę wprawnego oka.
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 137 razy
- Kontakt:
Proszę nie zakładać tematów z pytaniami dotyczącymi obsługi EU w dziale z sugestiami
Kolumny konto/grupa pojawiają się automatycznie przy wyświetlaniu listy wszystkich aukcji i nie można ich ukryć. To, że się pojawia taka możliwość to moje niedopatrzenie.
- Za ten post autor EasyUploader otrzymał podziękowanie:
- nijaki (04 maja 2026, 13:14)
-
nijaki
W sumie to jest sugestia - bo wyłączenie zbędnej kolumny zmniejszyłoby konieczność przesuwania widoku w prawo....
Ale napisałem to formie zapytania i wygląda na zły dział.
Wyjaśnione - więc sorki i nie było tematu.
Ale napisałem to formie zapytania i wygląda na zły dział.
Wyjaśnione - więc sorki i nie było tematu.
-
KD9
- Kontakt:
Można tę kolumnę przesunąć całkiem na prawo…
-
nijaki
A na to nie wpadłem - inne kolumny sobie układam tak jak mi wygodnie a o przesunięciu tej na koniec... mam tylko nadzieję, że ona po restarcie programu nie wróci na swoje miejsce.
Ale DZIĘKI za tę prymitywną radę, która jest CZYSTYM ZŁOTEM.
Najprostsze rzeczy są najtrudniejsze.
-
KD9
- Kontakt:
Jeśli proces zostanie zabity (jakaś awaria), to wróci, a jeśli EU zostanie normalnie zamknięty, to na starcie wczyta konfigurację taką, jaka była przy zamykaniu programu.
A ja mam z kolei problem odwrotny, z kolumny "Grupa" korzystam bardzo, bardzo często i ona właśnie od jakiegoś czasu mi znika.
Przy wyborze kolumn też ona nie występuje, a przy mojej akurat pracy to aż nie da się selekcjonować listy.
PO restarcie programu kolumna wraca, ale w moim przypadku lista potrafi sie otwierać do 10min, więc pilnuję żeby kolumna nie zniknęła żeby nie czekac kolejnych minut na otwarcie listy
Przy wyborze kolumn też ona nie występuje, a przy mojej akurat pracy to aż nie da się selekcjonować listy.
PO restarcie programu kolumna wraca, ale w moim przypadku lista potrafi sie otwierać do 10min, więc pilnuję żeby kolumna nie zniknęła żeby nie czekac kolejnych minut na otwarcie listy
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 91 razy
- Otrzymał podziękowań: 137 razy
- Kontakt:
Grupa pojawia się automatycznie przy wyświetlaniu aukcji z 2-ch lub więcej grup jednocześnie.