Problem występuje od dawna bardzo losowo w edycji ofert, ale dziś przy przygotowywaniu importu z xls
Zacząłem wprowadzać parametry, których nie miałem w pliku i przy bohaterze lista wyskoczyła pusta. Takie puste listy zdarzają się czasami w innych kategoriach (książki), wtedy jak wyjdę z oferty i edytuję ponownie to wartości parametru pojawiają się. Ogólnie jest trudne do powtórzenia jeden po drugim, ale za to szalenie upierdliwe, jak już się pojawia.
Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Co pewien czas pusta lista parametrów
-
- Administrator
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
- Kontakt:
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Re: Co pewien czas pusta lista parametrów
Muszę poobserwować, na pewno wyskakuje przy liście wydawców (bardzo długa) i widocznych bohaterach. W parametrach jest widoczna jakaś wcześniejsza wartość, ale jak zaczynam wpisywać tekst, żeby wybrać inną wartość, to pokazuje się już pusta, no i właśnie jest to sporadycznie.
Jak mi to znowu wyskoczy, to sprawdzę czy tylko na długich listach.
Jak mi to znowu wyskoczy, to sprawdzę czy tylko na długich listach.
-
- Zaawansowany użytkownik EU
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- Kontakt:
Dzisiaj miałem pustą listę zaraz po zaciągnięciu produktu - (parametr maksymalna liczba graczy), gdzie jest raptem 7 wartości do wyboru, tak więc to nie chodzi o długość listy.
-
- Administrator
- Kontakt:
Próbowałem wielokrotnie, ale nie udało mi się tego powtórzyć... Jeszcze się temu przyjrzę.
-
- Administrator
- Kontakt:
W nowej aktualizacji zmienię sposób wczytywania listy, więc może to rozwiąże problem.