Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google
Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny
Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.
Oznaczanie ofert Etykietami.
Oznaczanie ofert Etykietami.
Program umożliwia oznaczanie ofert Etykietami jednak wszystko wskazuje na to, że nie są one zbyt użyteczne ponieważ nie synchronizują się z panelem Asortymentu Allegro. Czy ten problem występuje tylko u mnie czy jest to zamierzone działanie?
-
EasyUploader
- Administrator
- Podziękował: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 131 razy
- Kontakt:
Re: Oznaczanie ofert Etykietami.
Etykiety w EU są już od kilku lat i nie mają one nic wspólnego z tymi na allegro
viewtopic.php?t=5184
Z perspektywy nowego użytkownika ta funkcja jest zepsuta. Nigdzie ani w instrukcji ani w programie nie ma wzmianki o tym, że nie mają nic wspólnego z etykietami Allegro mimo, że nazwa jest taka sama. Oczekiwanym działaniem jest więc synchronizacja. Proponuję albo to naprawić albo dodać odpowiednie zapisy w instrukcji. To mimo wszystko program komercyjny a nie opensource na github.
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
Miałem to dopisać, ale zająłem się czymś innym i wyleciało mi z głowy
Instrukcja jest już poprawiona.
Z mojej strony prośba, aby daną aukcję można oznaczać więcej niż jedną etykietą. Niekiedy jest potrzeba oznaczenia kilkoma etykietami np. "obniżono cenę o 1 zł" i "nie wznawiać po wyczerpaniu" itd.
-
EasyUploader
- Administrator
- Kontakt:
Lepiej do tego sprawdzą się notatki. Nie można dla wiersza ustawić dwóch i więcej kolorów.