Od teraz można zarejestrować lub zalogować się na forum poprzez konto Facebook albo Google :) Jeśli zalogujesz się w ten sposób i na forum jest już utworzone konto o takim samym adresie e-mail, wówczas oba konta zostaną ze sobą powiązane. Czyli zachowane zostaną wszystkie ustawienia i posty.

Jeśli adresy e-mail będą różne, wówczas zostanie założone nowe czyste konto. W razie czego można zmienić w ustawieniach istniejącego konta adres na inny :arrow: ucp.php?i=ucp_profile&mode=reg_details

Ten komunikat można zamknąć w prawy górnym rogu.

Oznaczanie ofert Etykietami.

Tutaj znajdziesz zgłaszane problemy oraz ich rozwiązania. Proszę obowiązkowo zapoznać się z podwieszonym poradnikiem "Jak prawidłowo zgłosić problem?".
forrel
Podziękował: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Oznaczanie ofert Etykietami.

Post autor: forrel »

Program umożliwia oznaczanie ofert Etykietami jednak wszystko wskazuje na to, że nie są one zbyt użyteczne ponieważ nie synchronizują się z panelem Asortymentu Allegro. Czy ten problem występuje tylko u mnie czy jest to zamierzone działanie?
EasyUploader
Administrator
Podziękował: 93 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
Kontakt:

Re: Oznaczanie ofert Etykietami.

Post autor: EasyUploader »

Etykiety w EU są już od kilku lat i nie mają one nic wspólnego z tymi na allegro :arrow: viewtopic.php?t=5184
Pozdrawiam, Marcin
photosoft.allegro(małpa)gmail.com

:arrow: Tutaj pobierzesz najnowszy instalator EU
forrel

Z perspektywy nowego użytkownika ta funkcja jest zepsuta. Nigdzie ani w instrukcji ani w programie nie ma wzmianki o tym, że nie mają nic wspólnego z etykietami Allegro mimo, że nazwa jest taka sama. Oczekiwanym działaniem jest więc synchronizacja. Proponuję albo to naprawić albo dodać odpowiednie zapisy w instrukcji. To mimo wszystko program komercyjny a nie opensource na github.
EasyUploader
Administrator
Kontakt:

Miałem to dopisać, ale zająłem się czymś innym i wyleciało mi z głowy :) Instrukcja jest już poprawiona.
Pozdrawiam, Marcin

Jarko-2

Post autor: Jarko-2 »

Z mojej strony prośba, aby daną aukcję można oznaczać więcej niż jedną etykietą. Niekiedy jest potrzeba oznaczenia kilkoma etykietami np. "obniżono cenę o 1 zł" i "nie wznawiać po wyczerpaniu" itd.
EasyUploader
Administrator
Kontakt:

Lepiej do tego sprawdzą się notatki. Nie można dla wiersza ustawić dwóch i więcej kolorów.
Pozdrawiam, Marcin

forrel

Dziękuję za poprawienie instrukcji.
ODPOWIEDZ