Wykryto zalogowane do bazy następujące stanowiska
: 28 maja 2026, 10:48
Witam, po zakupie nowego komputera przeniosłem na niego EU. Po dwóch dniach chciałem na nowym komputerze zrobić kopię zapasową i wyskoczył komunikat:
"Wykryto zalogowane do bazy następujące stanowiska:
LAPTOP-stary (od 2026-05-26 13:39:34)
Tworząc kopię zapasową OBOWIĄZKOWO wyłącz pozostałe kopie EU.
Czy na pewno chcesz kontynuować?"
Informacja, że stary komputer jest zalogowany do bazy. Używam programu tylko na 1 stanowisku. Przed przenoszeniem bazy danych i ustawień EU powinienem się wylogować starym komputerem czy o co chodzi?
"Wykryto zalogowane do bazy następujące stanowiska:
LAPTOP-stary (od 2026-05-26 13:39:34)
Tworząc kopię zapasową OBOWIĄZKOWO wyłącz pozostałe kopie EU.
Czy na pewno chcesz kontynuować?"
Informacja, że stary komputer jest zalogowany do bazy. Używam programu tylko na 1 stanowisku. Przed przenoszeniem bazy danych i ustawień EU powinienem się wylogować starym komputerem czy o co chodzi?